Introductie wandeling Mind-Walk®

Neem jij vandaag de juiste beslissing?

Een beslissing die jou tijd en aandacht voor jezelf geeft. Tijd kun je niet opsparen of erachteraan plakken, daar moet je nu van genieten. Wat als later eerder komt?

In het lijf zitten, aandacht, voor je zintuigen, voor de natuur dat is Mind-Walk. Door looptechnieken, oefeningen, ademhalingsoefeningen, ontspanningsoefening, meditaties en visualisaties.
Opmerkzaam, aandachtig, bewust, bedachtzaam. Mindful in relatie met de natuur, met elkaar maar vooral met jezelf. Voor een moment de telefoon weg en de aandacht-knop aan.

Mind-Walk biedt enorm veel voordelen voor je gezondheid. Het reduceert stress, burn-out klachten, vermoeidheid, overprikkeling en brengt je meer in contact met je eigen natuur.

Neem de juiste beslissing en meld je vandaag nog aan voor de introductie Mind-Walk wandeling.
Er zijn 2 data gepland:
Woensdagmorgen 13 of 27 maart 2019 start om 10.00 uur

In april 2019 start bij voldoende aanmelding weer een 5 daagse outdoor training (Data: 7,14 en 28 april, 5 en 19 mei 2019 om 10.00 uur).

Komen deze data je niet uit, laat het me dan weten.

Wil je meer weten over Mind-Walk zie https://www.facedstralend.nl/stralend-van-binnen/meer-stralende-behandelingen/mind-walk

Aanmelden kan via of bel/whatsapp 06-13132487

Algemene informatie:
- Kosten € 10,00
- Plaats: Helmond (De verzamelplaats krijg je te horen na aanmelding)
- Duur van de introductiewandeling is 1 uur, dus van 10.00 - 11.00 uur

Categorie:

Klant ervaringen

Gemiddelde beoordeling Ervaringen van klanten, Faced | Stralend zijn en blijven van Binnen & Buiten is 5 Ster uit 5 sterren - gebaseerd op 3 Recensie