Phyto5 Gezichtsbehandelingen

PHYTO5 Gezichtsbehandelingen

De gezichtsbehandelingen van Phyto5 zijn gericht op herstel van energetisch evenwicht (Yin en Yang) in het lichaam volgens de 5 elementenleer van de Traditionele Chinese Geneeskunde: Hout, Vuur, Aarde, Metaal en Water en brengt de huidconditie terug in balans.

Daarnaast laat je persoonlijk Bioritme (een soort  Nine star ki ) o.a. je natuurlijke huidverouderings proces zien die al bij je geboorte bepaald is. Met de behandelingen van Phyto5 verbeter je jouw huidconditie door specifieke behandelingen in mijn praktijk waarmee je jouw energiestromen in balans brengt.

Er zijn drie specifieke behandelingen met elk hun eigen insteek. Zo kan je het ritme van de seizoenen volgen voor je huidverbetering of we gaan op zoek naar het element wat uit balans is door middel van geur of de jouw bioritme staat centraal tijdens de behandeling. Alle drie hele mooie behandelingen die jouw energiestromen weer in balans brengen. Het resultaat is dat jij weer gaat stralen, goed in je vel zit en je ware schoonheid zichtbaar wordt.

PHYTO5 seizoensbehandelingen

Bij een seizoensbehandeling volg ik het ritme van de seizoenen zoals die energetisch verlopen vanuit de Traditionele Chinese Geneeskunde. Dit energetische seizoensritme is niet gelijk aan onze seizoenen. In de Traditionele Chinese Geneeskunde is er altijd een overgangsperiode (het aarde element) tussen de verschillende seizoenen. Door de seizoenen te volgen met de huidverzorging krijgt jouw huid de beste verzorging/voeding wat nodig is in een bepaald seizoen.

De seizoenen vertaalt naar de elementen:schoonheid heeft 5 geheimen Small

  • Voorjaar is Hout element
  • Zomer is Vuur element
  • Herfst is Metaal element
  • Winter is Water element
  • Overgangsperiode is Aarde element

Wil jij een seizoens behandeling ervaren? Maak dan een afspraak.

Een voetenbadje is het begin van de behandeling waardoor jij alle stress van je af laat glijden en heerlijk kan ontspannen tijdens de behandeling waardoor de behandeling en de producten veel effectiever zijn. Jouw gezichtshuid is optimaal verzorgd en je gaat heerlijk ontspannen naar huis gaat.

PHYTO5 beauty of emotion behandelingen

Bij deze behandeling staat de geur centraal. Elk element heeft zijn eigen geur. Jij bepaald door middel van geur welke producten ik gebruik tijdens de behandeling. Het doel van deze behandeling is om de balans te herstellen in jouw energiestromen. Als er weer balans is, is dat ook te zien in de huid van jouw gezicht.

Wil jij een beauty of emotion behandeling ervaren? Maak dan een afspraak.

PHYTO5 behandelingen in combinatie met je bioritme

Vanuit je geboortedatum bereken ik jouw bioritme. Het bioritme geeft mij inzicht in jouw verouderingselement. Het verouderingselement wat al bij jouw geboorte bepaald is laat je natuurlijke huidverouderings proces zien.Tijdens de behandeling ga ik de elementen en producten zo inzetten zodat jouw innerlijke en daardoor uiterlijke balans weer herstelt.

Ga naar het Ga naar contactformulier > voor het maken van een afspraak.

 

Alle PHYTO5 behandeling kunnen uitgebreid worden met:

 

Het herstel van de balans in jouw energiestromen en daardoor het oplossen van jouw huidproblemen worden niet gerealiseerd met één behandeling in de 6 weken. Het is een samenwerkingsverband tussen jou en mij waarbij het noodzakelijk is dat jij thuis aan de slag gaat met mijn adviezen en je huid verzorgt met de producten die ik adviseer. Anders kan ik geen resultaat garanderen. 

 Wil jij werken aan het herstel van jouw energiestromen en het oplossen van jouw huidproblemen? Maak dan een afspraak

 

 

Categorie:

Klant ervaringen

Gemiddelde beoordeling Ervaringen van klanten, Faced | Stralend zijn en blijven van Binnen & Buiten is 5 Ster uit 5 sterren - gebaseerd op 3 Recensie