Bio energetische gezichtsbehandeling

 

faced stralend29

Bio Energetisch Genieten - energierijk, vernieuwend en ontgiftend

De basis van de behandeling gaat uit van 3 belangrijke onderdelen om tot huidverbetering te komen. Dit zijn de onderdelen ontgiften, energie geven en cel vernieuwing.

Op de gehele wervelkolom lopen energiepunten van alle organen. Door deze te prikkelen en te openen ontstaat er een goede doorbloeding. Dit geeft ontspanning en maakt de huid ontvankelijker voor de werkstoffen waarmee tijdens de behandeling wordt gewerkt. De huid heeft er meer profijt van en de behandeling werkt hierdoor langer door.

We beginnen met de energetische opening op de rug, borst en decolleté. Dit doen we doormiddel van cupping drainage en dat zorgt er voor dat alle blokkades worden opgeheven en afvalstoffen en overtollig vocht op milde wijze worden afgevoerd. U kunt zich voorstellen dat als het lichaam vol zit met blokkades/afvalstoffen het ook niks kan ontvangen.

De behandeling werkt harmoniserend op het zenuwstelsel, versterkt het afweersysteem en verbetert de huid. Het ondersteund bij het afvoeren van afvalstoffen en maakt zo ruimte voor energie en voedingsstoffen. Dit leidt tot een mooie gladde, levendige, stralende huid die er jonger uitziet.

Na de energetische opening, tijdens de gezichtsbehandeling werken we ook weer met de cupping drainage. Dit om overtollig vocht en afvalstoffen in het gezicht af te voeren. Dit geeft een duidelijk zichtbaar en voelbaar resultaat, zelfs al na de eerste behandeling.
 

Waarom Bio Energetisch Genieten?

  • Huidstructuur is fijner
  • Kleur van de huid is fris
  • Huid is stralend en schoon
  • Kaaklijn is strakker

 

Wil je ook een BIO energetische gezichtsmassage? Ga naar contactformulier >

 

Categorie:

Klant ervaringen

Gemiddelde beoordeling Ervaringen van klanten, Faced | Stralend zijn en blijven van Binnen & Buiten is 5 Ster uit 5 sterren - gebaseerd op 3 Recensie