Anti-aging acupunctuur

Cosmetische (Anti-aging) acupunctuur, verjonging op een natuurlijke manier.

faced stralend31Ben je opzoek naar een alternatief voor Botox, fillers of chirurgische ingrepen? Dan is cosmetische acupunctuur voor jou de oplossing, het is een eeuwenoude vorm van anti-aging/huidverjonging.

Cosmetische acupunctuur is een speciale behandeling om je gezichtshuid te verjongen. Het is een onderdeel van de Chinese geneeskunde en was eeuwen geleden het schoonheidsgeheim van de keizerinnen in China.

Met behulp van cosmetische acupunctuur kunnen lijntjes, rimpels, wallen en een slappe huid worden aangepakt.

Tijdens de behandeling maak ik gebruik van hele dunne acupunctuur naaldjes, het kan gevoelig zijn maar dat geeft een positief effect op de aanmaak van collageen en elastine in je huid. Waardoor je rimpels minder zichtbaar worden.
Cosmetische acupunctuur wordt ingezet bij o.a. hangende oogleden, kraaienpootjes, wallen/donkere kringen onder de ogen, verslapte kaakcontour en lijntjes op de bovenlip.
Na 1 behandeling heb je al effect, het grootste effect krijg je als je minimaal 6 behandelingen ondergaat (1x per week). Tijdens een intake gesprek bespreken jij en ik wat er nodig is.

Er zijn zeker ook contra-indicties: zwangerschap, kanker, zware medicatie bij hartklachten, botox, plastische chirurgie en fillers en lifters, hoge bloeddruk tenzij onder behandeling van een arts, diabetici constitutioneel, laserbehandeling, acute herpesvirus uitbraak, acute allergische reacties, migraine, tenzij je het maar af en toe hebt en je mag niet jonger zijn dan 6 jaar.

Waarom Anti-Aging acupunctuur:

• fijne lijntjes worden geëlimineerd
• diepere rimpels worden minder zichtbaar
• wallen onder de ogen verdwijnen
• hangende oogleden worden gelift
• een verjongende en vitale uitstraling

 Wil je ook een Cosmetische Anti-Aging acupunctuur gezichtsbehandeling? Ga naar contactformulier >

 

Klant ervaringen

Gemiddelde beoordeling Ervaringen van klanten, Faced | Stralend zijn en blijven van Binnen & Buiten is 5 Ster uit 5 sterren - gebaseerd op 3 Recensie