Chakra en Aura Healing

Chakra en Aura Healingeye chakra Small

Wij als mens bestaan uit:

  • Een lichaam wat zichtbaar is
  • Geest wat onzichtbaar
  • Ziel wat onzichtbaar is

Onze chakra’s en aura horen bij het onzichtbare deel. Chakra betekent uit het Sanskriet letterlijk “wiel van licht”. Het is een energiepunt. De chakra’s nemen energie op uit het onzichtbare universum en geeft het af aan je lichaam en jouw aura. Er kan een teveel of een tekort aan energie aanwezig zijn in jouw chakra’s. Door emoties die jij ervaren hebt, zelfs al uit de tijd dat je in de baarmoeder zat kan er een blokkade ontstaan op een chakra. En als er een blokkade zit op een van de chakra’s dan stroomt de energie niet of nauwelijks verder naar de andere chakra’s.

Het mooiste is als ook in dit systeem balans heerst.

Tijdens een chakra/Aura healing gaan we door middel van meditatie en visualisatie ervoor zorgen dat jouw chakra’s optimaal gaan functioneren. We starten met de 7 chakra’s die in het lichaam liggen.

Het energetisch werken door middel van de chakrapunten en aura geeft jou energie, vitaliteit en het vergroot jouw welzijn.

Categorie:

Klant ervaringen

Gemiddelde beoordeling Ervaringen van klanten, Faced | Stralend zijn en blijven van Binnen & Buiten is 5 Ster uit 5 sterren - gebaseerd op 3 Recensie