Phyto5

Oosterse wijsheid gecombineerd met Westerse kennis. Kies jij voor het beste uit twee werelden?

Stress, spanning, slechte eetgewoonten, milieuvervuiling en gebrek aan lichaamsbeweging een negatief effect hebben op onze natuurlijke energietoestand en zelfs uitputting tot gevolg kan hebben? Wanneer het energiepatroon niet in balans is, stuurt het lichaam waarschuwingssignalen die in de huid, dus ook in de reflexzones van het gezicht, zichtbaar worden. Gevolg: acne, een droge, vette, gevoelige, vochtarme, sterk verouderde of verslapte huid. Met Phyto5 herstel je dit energiepatroon volgens de 5-elementenleer uit de Chinese geneeskunde.

Bij PHYTO5 staat de vijf elementen leer centraal. De vijf elementen zijn water, hout, vuur, aarde en metaal. Bij elk element horen specifieke huidklachten bijvoorbeeld: verslapte huid=water element, pigmentvlekken=hout element, acne=aarde element en couperose=vuur element. Door de balans te herstellen in het element waar jouw huidklacht tot uiting komt ga jij weer stralen.

Alle PHYTO5 behandelingen geven een nieuw bewustzijn van je lichaam en zal de uiterlijke schoonheid van je lichaam op een positieve manier beïnvloeden.

 Behandelmogelijkheden gezicht:

Voor het bestellen van PHYTO5 producten klik op webshop leverancier PHYTO5 producten

Categorie:

Klant ervaringen

Gemiddelde beoordeling Ervaringen van klanten, Faced | Stralend zijn en blijven van Binnen & Buiten is 5 Ster uit 5 sterren - gebaseerd op 3 Recensie