Waarom ik een fan ben van Schüssler celzouten

me 2 SmallWAAROM IK EEN FAN BEN VAN SCHÜSSLER CELZOUTEN

Ik denk dat het nu zo’n 12 jaar geleden is dat ik voor het eerst kennis maakte met de Schüssler celzouten doordat mijn toenmalige homeopaat adviseerde om ze te gaan gebruiken. Ze adviseerde mij om celzout nr. 2 en nr. 8 te gaan gebruiken. Na een aantal maanden stopte ik weer met het gebruik en wat mij toen gelijk op viel is dat ik weer koude voeten kreeg die ik niet meer had tijdens het gebruik van de celzouten. Toen was mijn interesse gewekt.

Later kwam ik een tweedaagse basis cursus tegen over de celzouten, die ben ik gaan volgen en er volgde nog vele opleidingen en bij- en nascholingsdagen.

Celzouten zijn minerale zouten die jouw lichaamscellen nodig hebben om goed te kunnen functioneren.
Ik verwonderde mij steeds meer wat je met de inzet van celzouten kan bereiken.

Je kan celzouten op allerlei manieren inzetten maar ik vertel nu wat meer om ze in te zetten bij huidverbetering.

Bij celzouten praat je over een disbalans in de verhouding van de celzouten in en buiten je lichaamscel. Als je een disbalans hebt verschijnen er kenmerken in het gezicht, bijvoorbeeld verschillende soorten roodheden, rimpels, couperose, overhangende oogleden, verkleuringen rond het oog en nog veel meer. Om bijvoorbeeld kraaienpootjes te behandelen, is zo wie zo een goede huidverzorging en voeding nodig en je kan celzouten nr. 11 inzetten.
Acne kan ook ondersteund worden door celzouten.

Door een grondige gezichtsanalyse kan ik bepalen welke celzouten er bij jou nodig zijn.

Wil je ook een gezichtsanalyse? Ga naar contactformulier > 


Een disbalans kan ontstaan door verzuring, geestelijke overbelasting, milieu, geërfd of doorgegeven door de moeder, onvolwaardige voeding en ouderdom.

Door het innemen van celzouten kan je de kenmerken van een disbalans laten verdwijnen maar je hebt miljoenen cellen in je lichaam dus je snapt wel dat dat niet een, twee, drie verholpen is en in sommige gevallen is het een hele lange weg. Je lichaam geeft zelf aan of dat je de celzouten nog nodig hebt doordat je gaat vergeten om ze in te nemen of dat je juist de hele dag door een bepaalde celzout aan het innemen bent (dat stopt weer van zelf).

Ikzelf zet de celzouten op een andere manier in. Ik zet ze in bij bijvoorbeeld mijn slaapproblemen of als ik te weinig energie of hoofdpijn heb. En ter ondersteuning van het proces waar ik in zit. Het is een van de tools die ik in zet bij het genezen van mijn borstkanker. En dat zie je dan ook weer aan mijn gezicht.

Denk je na het lezen van dit verhaal daar zou ik wel meer van willen weten en welke disbalans is in mijn gezicht te zien?

Maak dan een afspraak voor een gezichtsanalyse. Ga naar contactformulier >

Celzouten kan je tegelijkertijd inzetten bij medicijnen, homeopathische middelen. Bij ernstige klachten/ziektes is het raadzaam om een arts te bezoeken. Celzouten zet je in ter ondersteuning en niet ter vervanging van medische begeleiding.

 

Categorie:

Klant ervaringen

Gemiddelde beoordeling Ervaringen van klanten, Faced | Stralend zijn en blijven van Binnen & Buiten is 5 Ster uit 5 sterren - gebaseerd op 3 Recensie