High Performance Skincare for men

Vanuit de eigen onderzoekslaboratoria van Piroche komt de eerste cosmetica lijn die specifiek samengesteld is om te beantwoorden aan de behoeften van de mannenhuid, zelfs voor de meest gevoelige mannenhuid. Geef je dag een nieuw gezicht.

REVITALISING

Druk sociaal leven en hard werken? Geef je huid een energie boost. For Men producten verwijderen zichtbaar tekenen van vermoeidheid en geeft jouw gezicht een ontspannen en frisse uitstraling.

ANTI-AGING

Het tonifieert jouw huid en versterkt de elasticiteit. Het stimuleert de natuurlijke mechanismen van vernieuwing op celniveau en vermindert het verschijnen van rimpels en expressielijnen.

MOISTURISING

24 uur hydratatie met diepe werking. Beschermt jouw huid tegen uitdroging en externe invloeden. Het hydrateert en laat de huid de hele dag zacht en gevoed aanvoelen/

De lijn bestaat uit 3 producten namelijk; Hydra energy serum, Age defender cream en After shave gel.

Hydra Energy serum is een vochtinbrengend en vitaliserend gelserum met o.a. hyaluronzuur voor een onmiddelijk liftend effect. Het helpt om de tekenen van stress, vermoeidheid en veroudering te verminderen. Dit serum is ideaal voor het gebruiken rond je ogen.

Age Defender cream dit is een vochtinbrengende gezichtscreme. Naast de hyaluronzuur zit er ook nog vitamine C en E-complex in. Deze combinatie aan werkstoffen werkt vochtinbrengend en beschermt je huid tegen dagelijkse milieueffecten en vrije radicalen waardoor je huid jong en gehydrateerd blijft.

After-Shave gel Deze verkwikkende aftershave gel wordt snel opgenomen door je huid. De gel kalmeert je huid na het scheren. De verfrissende, stimulerende gel stimuleert de huidskleur en vermindert tekenen van vermoeidheid.

En naast de gezichtsproducten is er nu ook een gezichtsbehandeling For Men. 

 

 

Categorie:

Wat zijn de ervaringen?

Gemiddelde beoordeling Ervaringen van klanten, Faced | Stralend zijn en blijven van Binnen & Buiten is 5 Ster uit 5 sterren - gebaseerd op 1 Recencies