Straal jij van binnen en buiten?

STRAAL JIJ VAN BINNEN EN BUITEN?

Ik wel maar daar moet ik wel wat voor doen en blijven doen!

Ik ga al jaren naar een schoonheidsspecialiste. De laatste jaren naar een Piroche specialist omdat tijdens de gezichtsbehandeling ook de interne welzijn van mijn lichaam meegenomen wordt en dat zie je als resultaat terug in mijn gezicht.
Thuis verzorg ik mijn gezicht met op mijn huidtype aangepaste crèmes, die ook regelmatig aangepast worden aan het seizoen.

Ik eet zoveel mogelijk biologisch, weinig vlees en geen suiker. Ik gebruik geen magnetron, geen kant-en-klare pakjes en zakjes. Heb je wel eens gekeken op een etiket van een product wat je koopt in de supermarkt? Ik wel en ik word daar echt niet blij van. Ik kwam erachter dat geraspte kaas helemaal geen geraspte kaas is maar aardappelzetmeel en wat andere toevoegingen (kijk zelf maar op het etiket).

Enige tijd geleden heb ik de voedingsleer vanuit de Chinese Geneeskunde omarmd. Je organen worden dan ook energetisch gevoed zodat ze hun werk kunnen doen en energetisch weer in balans kunnen komen. Nee, je hoeft geen rare dingen te gaan eten! De Traditionele Chinese Geneeskunde was voor mij een eyeopener. Door de Nine star ki heb ik mezelf nog beter leren kennen met mijn kwaliteiten die ik al in mij heb en de kwaliteiten die ik mis. Door de missende kwaliteiten elke dag te activeren kom ik beter in mijn energie.

Ik gebruik supplementen en Schüssler celzouten omdat ik overtuigd ben dat door o.a. het milieu en stress er tekorten ontstaan waardoor het lichaam niet de juiste vitamines en mineralen binnen krijgt wat het nodig heeft om goed te kunnen functioneren.

Als mijn lichaam signalen afgeeft dat het niet goed gaat op een bepaald vlak dan luister ik er naar en probeer daar ook naar te handelen om weer in balans te komen. Ons lichaam is een heel ingenieus fabriekje. Ik probeer, en dat lukt nu al een aantal jaar aardig, om geen medicijnen te gebruiken. In mijn optiek zijn medicijnen die een gevolg aanpakken en niet de oorzaak van een klacht.

Door middel van cursussen blijf ik mezelf ontwikkelen. Ik ga regelmatig naar een coach/therapeut voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Ik merk dat ik dat heel fijn vind. Niet alleen dat ik mijn klanten steeds iets nieuws aan kan bieden maar het is goed voor mijn eigen ontwikkeling.

De sportschool is niet zo mijn ding. Ik wandel liever en doe aan qiqong. Ik vind het ook bijzonder dat ik mind-walk trainer ben, heerlijk mindful wandelen met meditatie, oefeningen uit de Tai chi en yoga. Niet alleen de cursisten komen herboren terug maar ook bij mij heeft het een positief effect.

EN wat zeker heel belangrijk is ……. I LOVE MY JOB!
Ik laat elke dag mijn klanten stralen van binnen en buiten.

Categorie:

Klant ervaringen

Gemiddelde beoordeling Ervaringen van klanten, Faced | Stralend zijn en blijven van Binnen & Buiten is 5 Ster uit 5 sterren - gebaseerd op 3 Recensie