Het wordt een gave zomer

Het wordt een gave zomer......

Deze zomer wordt gaaf. Er staan zoveel nieuwe dingen op de planning en ze starten deze zomer. 

Vind jij het ook zo vervelend dat alles stil ligt in de zomervakantie? Wil je juist in de zomervakantie leuke dingen ondernemen? Wil ook tijdens de zomervakantie tijd voor jezelf? Dan heb ik voor jou hele leuke kort lopende cursussen in  de zomervakantie.

Op woensdagavond 11 juli 2018 start in Helmond een meditatie cursus. In 5 weken, 1x per week les, ga ik je kennis laten maken met meditatie. Wat is meditatie en hoe begin je? Meditatie is een manier om je mind rustiger te maken. Er zijn veel verschillende vormen van meditatie en ik laat je tijdens de curus kennismaken met een aantal vormen van meditatie. Meditatie brengt je meer zelfinzicht, bewustzijn over wat je doet en wanneer je het doet. Meditatie is een reis naar binnen. Van aanwezig zijn in het NU.

Zie voor meer informatie en aanmelden https://www.facedstralend.nl/workshops/18-workshops/71-zomer-cursus-meditatie-helmond

Deze zomer cursus meditatie ga ik ook geven in Deurne. Dan is de lesdag donderdagmorgen van 9.30 uur tot 11.00 uur. De cursus start op donderdag 12 juli 2018. 

Meer meer info en aanmelden over de zomer cursus in Deurne zie https://www.facedstralend.nl/workshops/18-workshops/72-zomer-cursus-meditatie-deurne 

Het verschil tussen de cursus in Helmond en Deurne is dat in Helmond je per les kan aanmelden terwijl in Deurne schrijf je je in voor de gehele cursus van 5 weken.

 

Mind-Walk zomer cursus 

Ken jij het al? Mind-Walk?

Meditatief wandelen met invloeden uit yoga, ontspannings-, en ademhalingstechnieken mindfulnes training en meditatie.
Alles-in-een.
Een heerlijke combinatie!

Mind-Walk maakt gebruik van invloeden uit eeuwenoude gebruiken zoals yoga en tai chi. In een down to earth nieuwe methode samengebracht. Wat Mind-Walk uniek maakt zijn de thema's voor persoonlijke ontwikkeling in combinatie met de invloeden uit de stromingen, samen met meditatieve wandeltechnieken.

De eerste stap om ergens te komen, is besluiten dat je niet wilt blijven waar je bent. Samen letterlijk en figuurlijk in beweging komen.

Heerlijk onderdompelen in de wereld van Mind-Walk. De weg naar buiten bewandelen die naar binnen gaat.

Ik start op vrijdagmorgen 13 juli 2018 om 9.00 uur.

Voor meer info en aanmelden zie https://www.facedstralend.nl/workshops/18-workshops/74-zomer-cursus-mind-walk 

 

Klankschaalconcert ter afsluiting van de zomer en de herfst welkom te heten.

Een klankschaalconcert heeft een weldadig effect op lichaam en geest, bevordert het lichamelijk welzijn en stimulert de bewustwording.

De klankschalen worden bespeeld waardoor trillingen ontstaan. Deze trillingen worden overgenomen door het water en de cellen in ons lichaam. Ons lichaam bestaat voor 70 á 80% uit water dus de werking van de klankschalen heeft een groot bereik. Deze resonantie brengt je in een diepe rust en bezorgt totale ontspanning. Blokkades in je lichaam en stress kunnen verdwijnen.

Dit jaar begint de herfst op zondag 23 september en ik geef dit klankconcert op zaterdagmiddag 22 september 2018. Een paar dagen later is het ook nog volle maan dus een mooie combi.

Meer info en aanmelden zie https://www.facedstralend.nl/workshops/18-workshops/75-klankconcert-ter-afsluiting-van-de-zomer 

En natuurlijk werk ik ook nog gewoon door in mijn praktijk. WIL JE OOK EEN ENERGIEVOLLE UITSTRALING? Ik begeleid jou graag naar een vitaler leven. Samen kunnen we werken aan een vitaler en energieker leven en een stralend uiterlijk.

 Jouw afspraak maak je heel eenvoudig via https://www.facedstralend.nl/contact/maak-online-een-afspraak 


Ik ontmoet je graag tijdens mijn cursussen, klankconcert of in mijn praktijk!

 

 

 

 

Categorie:

Klant ervaringen

Gemiddelde beoordeling Ervaringen van klanten, Faced | Stralend zijn en blijven van Binnen & Buiten is 5 Ster uit 5 sterren - gebaseerd op 3 Recensie