3 behandelingen voor € 230,00

De Stralend van buiten deal* bestaat uit: 3 behandelingen voor €230,00

(5  uur ontspanning voor maar €230,00)

Energetische Bodydrainage (±90 min.)

Dit is een echte energetische wellness lichaamsbehandeling. In deze behandeling gaan we eerst de energie balans herstellen en dan opbouwen, waardoor eventuele lichamelijke klachten kunnen verminderen. Afvalstoffen worden afgevoerd via de lymfebanen. Het geeft een algeheel welbehagen, ontspanning van top tot teen. De behandeling haalt negatieve energie en stress blokkades weg.

Bio-energetische gezichtsbehandeling (±135 min.)

Deze behandeling begint met de energetische opening. Dit gebeurt op de rug en daarna op het decolleté en het borstgedeelte,  zodat de gezichtsbehandeling een nog beter en langer resultaat heeft. Alle vocht- en afvalstoffen worden d.m.v. de lymfedrainage uit het gezicht verwijderd. Na 1 behandeling is het al zichtbaar en voelbaar. De huid krijgt een mooie structuur en een frisse uitstraling.

Rosalpina_Energy Walking (±75 min.)

Dit is een gezichtsbehandeling zonder de energetische rugopening. Het is een vitaliserende gezichtsbehandeling. Er wordt gewerkt met de Rosalpina Face line, die 100% puur natuur is, in combinatie met  speciale acupressuurtechniek (massage), ontwikkeld door Piroche, om de energie punten op het gezicht te stimuleren.

Voor de 3 behandelingen geldt: een moment voor jezelf, onthaasten, beter in je vel zitten, huidverbetering met langer resultaat en wellness op TOP NIVEAU.

Bel of mail nu om van deze geweldige deal  gebruik te maken. Telefoon: 06-13132487  E:  U kunt ook via de site een afspraak maken.

*voorwaarden: de deal is 4 maanden geldig vanaf de 1e afspraak, max. 1 per persoon, betaling van totaal bedrag tijdens 1e afspraak. De afspraken zijn overdag. Niet geldig in combinatie met andere acties

Categorie:

Klant ervaringen

Gemiddelde beoordeling Ervaringen van klanten, Faced | Stralend zijn en blijven van Binnen & Buiten is 5 Ster uit 5 sterren - gebaseerd op 3 Recensie